Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Οροφοκόμος

Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Οροφοκόμος (CPH)

Η ACTA, κατανοώντας πλήρως τη σημασία της πιστοποιημένης γνώσης στη σύγχρονη αγορά εργασίας, δημιούργησε την πρωτοποριακή, για τα ελληνικά δεδομένα, πιστοποίηση “Certified Professional Housekeeper” (CPH). Το CPH απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον τομέα της οροφοκομίας ή να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με σκοπό τις χιλιάδες θέσεις εργασίας στον τομέα του τουρισμού.

Στο χώρο της οροφοκομίας το κυρίαρχο στοιχείο που θα κάνει κάποιον να ξεχωρίσει, είναι οι γνώσεις και οι ικανότητές του σε συνδυασμό με την άψογη επικοινωνία με τους πελάτες, την κατανόηση αυτών αλλά και την ευχάριστη προσωπικότητα.

Σε ποιούς απευθύνεται:

Η εκπαίδευση και πιστοποίηση στο CPH απευθύνεται σε όλους όσους εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα της οροφοκομίας, σε χιλιάδες θέσεις εργασίας σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις . Επίσης, απευθύνεται σε έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου στο συγκεκριμένο αντικείμενο και με την πιστοποίηση CPH να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους. Τέλος, απευθύνεται σε τελειόφοιτους λυκείου ή ανέργους κάθε ηλικίας.

Πως γίνονται τα μαθήματα:

Τα μαθήματα γίνονται με τη μέθοδο εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με σύχρονη πλατφόρμα μαθημάτων.
Το μόνο που απαιτείται είναι υπολογιστής και σύνδεση στο intetnet.

Θεματικές ενότητες:

 1. Ο ρόλος του οροφοκόμου
 2. Αρμοδιότητες του οροφοκόμου - Ιδανικός οροφοκόμος
 3. Καθαρισμός εξωτερικών χώρων
 4. Υποδείξεις του οροφοκόμου
 5. Σχέδιο ανάλυσης εργασίας - Τρόποι πρόσληψης
 6. Συστηματοποίηση & δικαιοδοσίες
 7. Πρόγραμμα εκπαίδευσης για επόπτες
 8. Κίνητρα - Φιλοδώρημα
 9. Καθαρισμός δωματίων και λουτρών
 10. Υποχρεώσεις προϊσταμένου ορόφου
 11. Διαμόρφωση αιθουσών - καθισμάτων
 12. Συντήρηση φωτιστικών
 13. Καθαρισμός δωματίων και λουτρών
 14. Αλληλουχία Εργασιών
 15. Εσωτερικό ντεκόρ δωματίων
 16. Επίπλωση δίκλινου δωματίου ξενοδοχείου πολυτελείας
 17. Αποθήκευση λινών τραπεζαρίας & κουζίνας
 18. Λινοθήκες Ορόφων
 19. Στεγνός Καθαρισμός
 20. Αρχεία αγορές & επανεκτίμηση των προϊόντων
 21. Έλεγχος λειτουργιών του οροφοκόμου
 22. Επιλογή και επίστρωση δαπέδων
 23. Φυτά που αναπτύσσονται σε εσωτερικούς χώρους
 24. Άνθινη διακόσμηση
 25. Φυτά εσωτερικών χώρων
 26. Εξωτερική διακόσμηση με λουλούδια - φυτά
 27. Φυτά εξωτερικού χώρου
 28. Τεστ προετοιμασίας εξετάσεων CPH

Χρειάζομαι εξετάσεις για να πιστοποιηθώ;

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων μπορεις:
 1. Να πάρεις βεβαίωση παρακολούθησης απο το DIDAKTIKA ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ (χωρίς εξετάσεις)
 2. Να πιστοποιηθείς με εξετάσεις σε ένα απο τα εξεταστικά Κέντρα ACTA σε όλη την Ελλάδα

  Λίστα εξεταστικών κέντρων

Εξετάσεις πιστοποίησης:

Πιστοποίηση από το Τεχνοβλαστό του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μετά από εξετάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής πάνω στο αντικείμενο. Η επιτυχής ολοκλήρωση της εξεταστικής διαδικασίας οδηγεί στην απόκτηση της πιστοποίησης. Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Οροφοκόμος.

Κόστος προγράμματος:

Το κόστος του προγράμματος είναι απο 450 ευρώ μόνο 150 ευρώ για όσους έχουν κάρτα ανεργίας καθώς και για τις εγγραφές αυτού του μήνα.
To κόστος της βεβαίωσης είναι δωρεάν
Το κόστος της πιστοποίησης για την απόκτηση του CPH είναι 190 ευρώ.
Το σχήμα πιστοποίησης CPH είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ, τον κατά νόμο αρμόδιο οργανισμό, γεγονός το οποίο καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της EA (European cooperation for Accreditation).Αίτηση για κωδικό e-learning
Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα για να παραλάβετε τους κωδικούς e-learning.

Αίτηση Ενδιαφέροντος
100 χαρακτήρες αριστερά
Όταν λάβουμε την αίτηση σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για ενημέρωση σχετικά με το σεμινάριο.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας θα επεξεργαστεί τα δεδομένα της παρούσας φόρμας επικοινωνίας, καθώς και άλλα στοιχεία που βρίσκονται στη διάθεση της εταιρείας, προκειμένου να απαντήσει στο θέμα που περιγράφετε. Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας όπως αυτά απορρέουν από τον 2016/679 (GDPR) (δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα), μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρεία μέσω e-mail στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΔΗΛΩΣΗ
Με την αποστολή της παρούσας φόρμας επικοινωνίας δηλώνω ότι συναινώ ώστε όλα τα δεδομένα που αναγράφονται σε αυτή να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από τη DIDAKTIKA.


CPH ACTA CERTIFICATION

CPH

Για τα σεμινάρια και τα μαθήματα που θα παρακολουθήσετε στο DIDAKTIKA ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ θα παραλάβετε βεβαίωση κατάρτισης, η οποία έχει αριθμό γνησιότητας & ειδικό μηχανισμό επαλήθευσης. Αυτό ενισχύει την αξία της βεβαίωσης ή του πιστοποιητικού σας μιας και φέρουν το λογότυπο CERTcod και ισχύουν για επαλήθευση της γνησιότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

certcod validation.