Προσωπικό Ασφάλειας & εναέριας επιτήρησης

Πρόγραμμα σπουδών με (2) κρατικές άδειες!

Προσωπικό Ασφάλειας & εναέριας επιτήρησης

Η νέα αυτή ειδικότητα εξασφαλίζει το μέλλον και καλύπτει τις ανάγκες των εταιρειών για προσωπικό με άριστη γνώση και δεξιότητες για το επάγγελμα του προσωπικού ασφαλείας. Η ειδικότητα του προσωπικού ασφαλείας με αδεία χειριστή Drone και γνώσεις του γενικού κανονισμού προστασίας των δεδομένων σας εξασφαλίζει ηγετική θέση στο χώρο της ασφάλειας και της επιτήρησης και με εναέρια μέσα.
Η διασφάλιση της περιμέτρου, αποτελεί θεμελιώδη απαίτηση ασφάλειας και ενισχύει την συνολική ασφάλεια των περουσιακών στοιχείων.

Για την απόκτηση της παραπάνω ειδικότητας θα δοθούν εξετάσεις με κρατικές άδειες για προσωπικό ασφαλείας στο Κέντρο Μελετών Ασφαλείας, καθώς και για την άδεια χειριστή Drone στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να μάθει μια ειδικότητα με μέλλον η οποία ήδη κατέχει εξέχουσα θέση στην αγορά εργασίας και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί για πάρα πολλά χρόνια.

Τι θα μάθω;

  • Περιεχόμενο ύλης για το προσωπικό ασφαλείας
  • Περιεχόμενο ύλης για άδεια χειριστή Drone
  • Περιεχόμενο ύλης για ΓΚΠΔ
  • Περιεχόμενο ύλης για Εναέρια επιτήρηση

Ώρες μαθημάτων - Συνολικός χρόνος

  • Ευέλικτα τμήματα πρωινά και απογευματινά με εξ αποστάσεως παρακολούθηση απο όλη την Ελλάδα.

  • Συνολικός χρόνος ολοκλήρωσης 4 εώς 7 μήνες

Πότε και που γίνονται τα μαθήματα;

Τα μαθήματα γίνονται στα κεντρικά μας γραφεία στον Πειραιά στα γραφεία της Hellenic Drones στην Αθήνα, στην Καλαμάτα, στη Ναύπακτο ή στα Χανιά, και εξ αποστάσεως απο το χώρο σας!

Τι δικαιολογητικά χρειάζονται για την εγγραφή μου;

Σας στέλνουμε αίτηση εγγραφής. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω απο το λευκό ποινικό σας μητρώο.

Σε ποιους απευθυνόμαστε

Αποφοίτους ΛΥΚΕΙΟΥ, ΤΕΕ, ΟΑΕΔ, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ, & Επαγγελματίες του χώρου με άδεια προσωπικού ασφαλείας. Σε όσους έχουν ή θέλουν να αποκτήσουν άδεια προσωπικού ασφαλείας ή σε όσους θέλουν να κάνουν το χόμπι τους ( drone ) επάγγελμα με κρατικές άδειες.

Θα πάρω βεβαίωση σπουδών;

Ο Σπουδαστής θα έχει τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις μετά από την επιτυχία στις εξετάσεις στους αρμόδιους κρατικούς φορείς.
Στο τέλος των μαθημάτων και έπειτα από επιτυχή εξέταση και στα 4 μαθήματα θα πάρει Βεβαίωση Σπουδών από το Αναγνωρισμένο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών DIDAKTIKA με αριθμό αδείας 6360.

Έχω άδεια προσωπικού ασφαλείας απο το ΚΕΜΕΑ μπορώ να κάνω την ειδικότητα;

Ναι, έχοντας την άδεια εργασίας προσωπικού ασφαλείας, απο το ΚΕΜΕΑ ή με εξετάσεις στον ΕΟΠΠΕΠ, μπορείτε να συνεχίσετε τα υπόλοιπα μαθήματα της ειδικότητας.

Συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση ενδιαφέροντος & θα σας καλέσουμε για τηλεφωνική ενημέρωση.

Αίτηση ενδιαφέροντος - Ερωτήσεις

Πιστοποιημένη Δομή KEMEA

Υπεύθυνος προγράμματος
Βλαχογεωργακόπουλος ΣπύροςΒλαχογεωργακόπουλος Σπύρος -
Didaktika Instructor


Ο Σπύρος Βλαχογεωργακόπουλος έχει Master στη Διοίκηση επιχειρήσεων με έμφαση στην καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και το Marketing. Είναι πιστοποιημένος εισηγητής ειδικών σεμιναρίων πληροφορικής και ασφάλειας δεδομένων. Τα τελευταία 11 χρόνια είναι ο διευθύνων σύμβουλος για το DIDAKTIKA ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ

Βεβαίωση σπουδών

Βεβαίωση σπουδών DIDAKTIKA

Για τα σεμινάρια και τα μαθήματα που θα παρακολουθήσετε στο DIDAKTIKA ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ θα παραλάβετε βεβαίωση κατάρτισης, η οποία έχει αριθμό γνησιότητας & ειδικό μηχανισμό επαλήθευσης. Αυτό ενισχύει την αξία της βεβαίωσης ή του πιστοποιητικού σας μιας και φέρουν το λογότυπο CERTcod και ισχύουν για επαλήθευση της γνησιότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

certcod validation.