Voucher 600€ για επιστήμονες - ελεύθερους επαγγελματίες

VOUCHER 600 ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Καταργείται το πρόγραμμα voucher

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη στο κέντρο μας, σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και υγεία.Διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής στο Voucher

Το πρόγραμμα κατάρτισης αποτελείται από 10 εκπαιδευτικά προγράμματα (μπορείτε να επιλέξετε 1), διάρκειας 100 ωρών με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης (e-Learning), σε διαφορετικά και ξεχωριστά αντικείμενα. Αναλυτικά, παρακάτω:

Αντικείμενα τηλεκατάρτισης, από τη DIDAKTIKA

Αντικείμενα Κατάρτισης

(Αναλυτικό πρόγραμμα)

Διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής στο Voucher

Η διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής του ενδιαφερόμενου πραγματοποιείται με δύο τρόπους: (ή τον Α ή τον Β)

  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α Διαθέσιμη από 9/4/20 / 21:30 - 22/4/20


  Α' διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο. Έχεις υποβάλει μέσω διαδικτύου, κάνοντας χρήση των κωδικών taxisnet, στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ https://elearning.yeka.gr/, τη φόρμα «Ηλεκτρονική Αίτηση Συμμετοχής», από 9/04/20 έως 22/04/20; Τότε, έχεις λάβει τον μοναδικό κωδικό συμμετοχής ΚΑΥΑΣ!

  Για την ενεργοποίηση επιταγής trainingvoucher, παρακαλούμε να μας αποστείλετε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση της DIDAKTIKA, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. την εκτύπωση του συστήματος που λάβατε μετά την υποβολή της αίτησής σας στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ με το παρακάτω κείμενο.


  --Θέμα email:

  Ενεργοποίηση_επιταγής_Training_Voucher
  --Κείμενο e-mail (Μπορείτε να το κάνετε αντιγραφή επικόλληση)
  Με το παρόν, σας ενημερώνω ότι έχω επιλέξει τη DIDAKTIKA ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ, προκειμένου να καταρτιστώ με την μέθοδο e-learning στο πλαίσιο της με αρ. 2/2020 Πρόσκλησης του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων (ΑΔΑ: ΨΣ2246ΜΤΛΚ-ΞΙΩ ). Προς επιβεβαίωση, σας προωθώ συνημμένα την εκτύπωση του συστήματος με τα κάτωθι στοιχεία: • Ο μοναδικός Κωδικός Αριθμός Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (ΚΑΥΑΣ). • Τα στοιχεία επικοινωνίας. • ΙΒΑΝ Λογαριασμού και Τράπεζας. • Το επιθυμητό Αντικείμενο Κατάρτισης. • Δήλωση ότι έλαβα γνώση ότι τα προσωπικά δεδομένα που υπέβαλα, θα τύχουν επεξεργασίας και αποθήκευσης αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της με αρ. 2/2020 Πρόσκλησης.
  Με το παρόν, επιβεβαιώνω την ορθότητα των ανωτέρω στοιχείων και παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες σχετικά με την ενεργοποίηση του voucher και την έναρξη του Προγράμματος Κατάρτισης.

  • Επίσυνάψτε το αρχείο με τον ΚΑΥΑΣ (ΜΟΝΟ ΣΕ .PDF ΑΡΧΕΙΟ & ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ E-MAIL ΤΟΥ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ - ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ E-MAIL) που λάβατε από το σύστημα https://elearning.yeka.gr

  Μέσα σε 24 ώρες έχετε απάντηση απο εμάς, σχετικά με την αρχειοθέτηση του e-mail και μέσα σε 4-6 ημέρες θα ξεκινήσουν να σας έρχονται οι κωδικοί της πλατφόρμας.

  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Β Διαθέσιμη από 6/4/20 έως 25/4/20

 • Εξουσιοδότηση της DIDAKTIKA Κατεβάστε από ΕΔΩ την Εξουσιοδότηση και συμπληρώστε το αντικείμενο κατάρτισης σας (ή παρόχου κατάρτισης της επιλογής σας) για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής. Στην περίπτωση αυτή, η ενεργοποίηση της κατάρτισης γίνεται απευθείας από τον πάροχο και ο ενφιαφερόμενος, εντάσσεται άμεσα στην εκπαιδευτική διαδικασία και ολοκληρώνει την εκπαίδευση.

 • Δικαιολογητικά Διαδικασίας Β
  • A. Εκτύπωση από το TAXISNET, στην οποία αποτυπώνεται ο ενεργός ΚΑΔ, κύριας επιχειρηματικής δραστηριότητας, ο οποίος εμπίπτει στους επιλέξιμους ΚΑΔ του Προγράμματος
  • B. Εκτύπωση από e-banking ή φωτοτυπία βιβλιαρίου, στην οποία αποτυπώνεται το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού και το ονοματεπώνυμό ως 1ου Δικαιούχου του Λογαριασμού
  • Γ. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας (2 όψεις) ή διαβατηρίου
  • Δ. Την εξουσιοδότηση
 • Να συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ Β

Τα δικαιολογητικά A.B.Γ μαζί με την παραπάνω εξουσιοδότηση μπορούν να αποσταλούν σε αρχεία μορφής MONO .pdf με επισύναψη στο κάτω μέρος της φόρμας διαδικασίας τύπου Β παρακάτω.

ΦΟΡΜΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ Β

ΦΟΡΜΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΥΠΟΥ Β (από 6/4)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας θα επεξεργαστεί τα δεδομένα της παρούσας φόρμας επικοινωνίας, καθώς και άλλα στοιχεία που βρίσκονται στη διάθεση της εταιρείας, προκειμένου να απαντήσει στο θέμα που περιγράφετε. Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας όπως αυτά απορρέουν από τον 2016/679 (GDPR) (δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα), μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρεία μέσω e-mail στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΔΗΛΩΣΗ
Με την αποστολή της παρούσας φόρμας επικοινωνίας δηλώνω ότι συναινώ ώστε όλα τα δεδομένα που αναγράφονται σε αυτή να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από τη DIDAKTIKA.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ
Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να επισυνάψετε τα αρχεία από την παρακάτω φόρμα, μπορείτε να τα στείλετε έπειτα από την υποβολή της φόρμας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα μηνύματος το ΕΠΩΝΥΜΟ σας
*Τα αρχεία σας θα πρέπει να έχουν Αγγλικούς χαρακτήρες χωρίς κενά π.χ 1.pdf , 2.jpg , tautotita.pdf.
Προσθήκη αρχείων


Εάν επιθυμείτε να λάβετε επιπλέον ενημέρωση για το - Voucher 600€ για επιστήμονες - ή να σας βοηθήσουμε να κάνετε την αίτησή σας και να λάβετε κωδικό ΚΑΥΑΣ για το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


Ωράριο Λειτουργίας: 10:00-20:00
Τηλέφωνο Επικοινωνίας για όλη την Ελλάδα: 27210-85100
Αθήνα 2118002868

Συχνές ερωτήσεις

Κατάρτισης

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης και άρα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε οποιαδήποτε στιγμή και για όσο χρόνο επιθυμείτε κάθε φορά. Αρκεί να συμπληρωθούν 100 ώρες συνολικά.

Πιστοποίηση

Δίνεται η δυνατότητα πιστοποίησης των γνώσεων και δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν και απόκτησης πιστοποιητικού, κατόπιν εξετάσεων. Η συμμετοχή στις εξετάσεις και η απόκτηση της πιστοποίησης είναι προαιρετική και δεν επηρεάζει την πληρωμή του εκπαιδευτικού επιδόματος

Logos espa voucher 600

Συνεργάτες

Οισυνεργάτες μας στη μάθηση στην πιστοποίηση και τα λογισμικά:

Εμπορική Εφαρμογή Διαχείρισης‎Εξεταστικό κέντρο Ecdl ΚαλαμάταΕξεταστικό κέντρο Microsoft Καλαμάτα Acta Εξεταστικό κέντρο Vellum Καλαμάτα Εξεταστικό κέντρο Adobe Καλαμάτα

Για τα σεμινάρια και τα μαθήματα που θα παρακολουθήσετε στο DIDAKTIKA ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ θα παραλάβετε βεβαίωση κατάρτισης, η οποία έχει αριθμό γνησιότητας & ειδικό μηχανισμό επαλήθευσης. Αυτό ενισχύει την αξία της βεβαίωσης ή του πιστοποιητικού σας μιας και φέρουν το λογότυπο CERTcod και ισχύουν για επαλήθευση της γνησιότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

certcod validation.