ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ CSMA

Πιστοποιημένος Γραμματέας Διοίκησης


Certified Secretaries Management Assistants (CSMA)

“Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δε θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου.”
Κομφούκιος, Κινέζος φιλόσοφος (551-479 π.X.).

Παραφράζοντας τη γνωστή ρήση, θα μπορούσαμε να πούμε ότι πίσω από κάθε επιτυχημένο επαγγελματία κρύβεται μία ικανή Γραμματέας Βοηθός Διοίκησης. Υπάρχουν πολλοί όροι που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν το εύρος των αρμοδιοτήτων μιας Γραμματέως Βοηθού Διοίκησης. Θα μπορούσαμε να γεμίσουμε πολλές σελίδες αν αποφασίζαμε σήμερα να δημιουργήσουμε μια Περιγραφή Θέσης Εργασίας για τη Γραμματέα Βοηθό Διοίκησης και το εύρος των αρμοδιοτήτων της!
Με βάση τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς και το ιδιαίτερο επιχειρηματικό περιβάλλον της σύγχρονης εποχής, προσαρμοσμένα στην ελληνική πραγματικότητα, η ACTA δημιούργησε μια πρωτοποριακή και αναγνωρισμένη Πιστοποίηση προκειμένου να ανταποκριθεί στην ολοένα αυξανόμενη ανάγκη των οργανισμών/επιχειρήσεων να οργανώσουν και να φέρουν εις πέρας τις καθημερινές τους προκλήσεις με τρόπο ορθό και αποτελεσματικό.


Το CSMA δημιουργήθηκε από την ACTA, σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες του χώρου της διοίκησης επιχειρήσεων και έπειτα από ενδελεχή καταγραφή των αναγκών των υψηλά ιστάμενων διοικητικά στελεχών των οργανισμών/επιχειρήσεων, με σκοπό να πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, που θα τον βοηθήσουν αφενός να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στο ευρύ πεδίο των αρμοδιοτήτων διοικητικογραμματειακής υποστήριξης, αφετέρου να διαφοροποιηθεί από τη διεκπεραιωτική λογική και να διαδραματίσει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον. Να λειτουργήσει δηλαδή, ως αναπόσπαστο μέλος της Διοίκησης του οργανισμού/επιχείρησης.


Η με ποιοτικούς όρους επαγγελματική στήριξη της διοικητικής ιεραρχίας από καταξιωμένες/ους Γραμματείς Βοηθούς Διοίκησης, προκειμένου να προσδοθεί στους οργανισμούς/επιχειρήσεις προσωπικό αυτής της οντότητας, προκειμένου να επιτευχθεί αυτό που σήμερα αποκαλείται διεθνώς «ευφυής επιχειρηματική μονάδα με οπτική διηνεκούς επιτυχίας». Γίνεται έτσι αντιληπτό ότι το πρόγραμμα δεν εστιάζει απλώς στην απόκτηση των κρίσιμων δεξιοτήτων που απαιτεί η θέση, αλλά προχωρά ένα βήμα παραπέρα και ασχολείται με τη διαμόρφωση των συμπεριφορών εκείνων που θα καταστήσουν τον κάτοχο της Πιστοποίησης ρυθμιστή της Διοικητικής και Γραμματειακής Λειτουργίας του οργανισμού/επιχείρησης

Σε ποιούς απευθύνεται:

Το πιστοποιητικό αυτό απευθύνεται σε:
 1. έμπειρες/ους Γραμματείς Διοίκησης/Διεύθυνσης, στο τμήμα γραμματειακής υποστήριξης όλων των επιπέδων και κατηγοριών Οργανισμών, Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Μονάδων Δημόσιου και Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, Στρατιωτικών Μονάδων, Μονάδων Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικής, Μονάδων Υγείας, που εμπλέκονται με την οργάνωση, διαχείριση και διεκπεραίωση καθημερινών θεμάτων διοικητικογραμματειακής στήριξης, που σχετίζονται με την κατ΄ιδίαν επιχειρηματική τους δραστηριότητα.
 2. Επίσης αφορά σε φοιτητές ή απόφοιτους ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ ή μεταλυκειακής εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν στο σχετικό χώρο.

Πως γίνονται τα μαθήματα:

Τα μαθήματα γίνονται με τη μέθοδο εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με ασύχρονη πλατφόρμα LMS.
Το μόνο που απαιτείται είναι υπολογιστής και σύνδεση στο intetnet.

Υλικό σεμιναρίου:

 1. Βιβλίο με σημειώσεις για το μάθημα σε ηλεκτρονική μορφή
 2. 53 βιντεομαθήματα σε αντίστοιχα κεφάλαια
 3. 10 τεστ προσομοίωσης εξετάσεων με αυτοδιόρθωση
 4. 4 τεστ μαθημάτων με αυτοδιόρθωση
 5. Επιπλέον δωρεάν σεμινάριο με βεβαίωση κατάρτισης αξίας 85 ευρώ "Υγεια & ασφάλεια στο χώρο εργασίας"
 6. Προετοιμασία για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης CSMA

Χρειάζομαι εξετάσεις για να πιστοποιηθώ;

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων μπορεις:
 1. Να πάρεις βεβαίωση επιμόρφωσης απο το Κέντρο Δια βίου Μάθησης DIDAKTIKA ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ
  (εφόσον το σύστημα έχει καταγράψει την πλήρη παρακολούθηση των μαθημάτων και απαντήσετε σωστά στο τεστ αξιολόγησης.)
 2. Να δώσεις εξετάσεις για τον τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ACTA - για να πάρεις την ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ * Τιμή πιστοποίσης 190 ευρώ με εξέταση απο το σπίτι.
Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος (θα την βρείτε πιο κάτω ή δεξια ) αν έχετε ερωτήσεις και απορίες.
Το κόστος του σεμιναρίου με την εκπτωση μπορείτε να το δείτε πιο κάτω ή δεξιά ανάλογα την συσκευή πρόσβασης στην ιστοσελίδα.

Αίτηση ενδιαφέροντος

CSMA ACTA CERTIFICATION

σεμιναριο γραμματεών

Αδειοδότηση Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π

Άδεια Κέντρου Δια Βίου Μάθησης 1 & Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών. Πιστοποιημένη δομή απο το Υπουργείο Παιδείας με Α/Α 6360.


Κόστος CSMA

Έναρξη στο δικό σας χρόνο! | 40 ώρες
Ασύγχρονη τηλεκατάρτιση

Κόστος: 350€ -25% για φοιτητές και κάρτα ανεργίας

Κόστος εξέτασης με τηλε επιτήρηση απο το χώρο σας 190€

Για τα σεμινάρια και τα μαθήματα που θα παρακολουθήσετε στο DIDAKTIKA ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ θα παραλάβετε βεβαίωση κατάρτισης, η οποία έχει αριθμό γνησιότητας & ειδικό μηχανισμό επαλήθευσης. Αυτό ενισχύει την αξία της βεβαίωσης ή του πιστοποιητικού σας μιας και φέρουν το λογότυπο CERTcod και ισχύουν για επαλήθευση της γνησιότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

certcod validation.