Follow

Ανθρώπινο δυναμικό

Το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών DIDAKTIKA ( Aδειοδοτημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης & Κέντρο Ξένων Γλωσσών ) δημιουργήθηκε από τους Αντώνη Ξερικό και Σπύρο Βλαχογεωργακόπουλο  μαζί με ομάδα έμπειρων εισηγητών και επαγγελματιών, ως συνέχεια των 7 χρόνων εμπειρίας στην εκπαίδευση μικρών παιδιών, φοιτητών, ενηλίκων αλλά και επιχειρήσεων πάνω σε προγράμματα πληροφορικής, νέων τεχνολογιών καθώς και σεμιναρίων εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού, μέσα απο την Franchise επιχείρηση που λειτουργεί μέχρι και σήμερα Technokids Technoplus Καλαμάτας ( KidsAcademy Καλαμάτας )

Αποστολή μας είναι οι σπουδαστές του Εργαστηρίου να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες εκείνες, έτσι ώστε ως επαγγελματίες πραγματικά να συνεισφέρουν χρησιμοποιώντας το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Ενώ παράλληλα να προάγουν με το έργο τους ευρύτερα οικονομικά και  κοινωνικά σύνολα. 

Το ανθρώπινο δυναμικό του DIDAKTIKA αποτελεί το πολυτιμότερο κεφάλαιο, για την επίτευξη του οράματος του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών. Έχουμε πρωταρχική μέριμνα τη διασφάλιση των βασικών αρχών της εταιρείας σε όλα τα επίπεδα οριζόντιας και κάθετης ανθρώπινης συνεργασίας.
Η διαφάνεια, ο σεβασμός στον άνθρωπο, η ελευθερία έκφρασης και η ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος διαχέονται και είναι παρούσες σε όλες τις πολιτικές που αφορούν τους εργαζομένους. Με τον τρόπο αυτό η καλλιέργεια και περαιτέρω ανάπτυξη ενός ευχάριστου, σύγχρονου και φιλικού περιβάλλοντος εργασίας, λειτουργεί θετικά στην επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων του Εργαστηρίου.

Η ομάδα εκπαιδευτών μας

Αντώνιος Ξερικός - Διευθυντής Εργαστηρίου - Didaktika Instructor

O Αντώνης Ξερικός έχει σπουδάσει στο Liverpool John Moores University και έχει αποκτήσει Bsc Honors Degree in Computer Studies, MSc Computing Information Systems και Msc Internet Computing. Έχει εργαστεί στο portSunlight και συγκεκριμένα στην εταιρεία Unilever όπου διετέλεσε μέλος του European IT Helpdesk για ενάμιση έτος. Επίσης έχει εργαστεί στην αγγλική SSS (Strategic Systems Solutions) με έδρα το Liverpool για χρονικό διάστημα 2 ετών όπου διετέλεσε υπεύθυνος μηχανοργάνωσης. Από το 2007 έως και σήμερα διευθύνει παράλληλα το κέντρο της Καλαμάτας για τα κέντρα εκμάθησης υπολογιστών KidsAcademy Καλαμάτας.

Σπύριδων Βλαχογεωργακόπουλος - Διευθύνων Σύμβουλος - Didaktika Instructor

Ο Σπύρος Βλαχογεωργακόπουλος έχει σπουδάσει στο τμήμα Εκπαιδευτικών Τεχνολόγων Μηχανικών της Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης καθώς και σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Frederick University στη σχολή νομικής και διοίκησης επιχειρήσεων για το μεταπτυχιακό δίπλωμα Master in Business Administration. Είναι πιστοποιημένος εισηγητής κατά Microsoft Certified Application Specialist Master Instructor (MCAS MMI), Microsoft Office Specialist Master Instructor (MOS MMI), Internet and Computing Core Certification Authorized Instructor (IC3AI), CompTia Certified, πιστοποιημένος στο Digital Marketing και στην Ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων καθώς και πιστοποιημένος Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας και την Compruter Academy - Verified with Distinction from University of Michigan in Internet History, Technology and Security. Έχει 10ετή διδακτική εμπειρία στη διαχείριση CMS λογισμικών και στο σχεδιασμό προγραμμάτων ως project manager στην ORANGE404. Από το 2007 έως και σήμερα είναι παράλληλα ακαδημαϊκός υπεύθυνος το κέντρο Δημιουργικής Πληροφορικής και Τεχνολογικών Project KidsAcademy Καλαμάτας.

Παναγιώτης Δημητρακόπουλος - Didaktika Instructor

Ο Παναγιώτης Δημητρακόπουλος έχει σπουδάσει στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής στην εκπαίδευση ενηλίκων και στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτής στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σε ΙΕΚ και σε ΚΕΕ καθώς και στην Master Gis ΑΕ για την τεχνική υποστήριξη on site εφαρμογών. Επίσης, έχει εργαστεί ως web development για το αρχαιολογικό μουσείο Καλαμάτας και άλλους ιδιωτικούς φορείς.

Παναγιώτα Καρλαύτη - Didaktika Instructor

-

Πηγή Κουρεντζή - Didaktika Instructor

Η Πηγή Κουρεντζή έχει σπουδάσει στο τμήμα Εκπαιδευτικών Τεχνολόγων Μηχανικών της Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Είναι πιστοποιημένη εισηγητής κατά Microsoft Certified Application Specialist Master Instructor (MCAS MMI) & Internet and Computing Core Certification Authorized Instructor (IC3AI). Έχει πολυετή εμπειρία στην οργάνωση και διεύθυνση, καθώς και στην εκπαίδευση πάνω σε νέες τεχνολογίες λογισμικών.

Νίκολαος Ξυπόλιτος - Didaktika Instructor

Ο Νίκος Ξυπόλιτος έχει σπουδάσει στο τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι κάτοχος του διατμηματικού μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο «Ηλεκτρονική και Επεξεργασία της Πληροφορίας». Από το 2002 έως και το 2006 εργάστηκε στο Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών σαν μηχανικός ανάπτυξης δικτυακών εφαρμογών (σε έργα όπως το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο / e-Tweenning κ.α.). Από το 2007 ασχολείται με την δημιουργία δικτυακών εφαρμογών και εγκαταστάσεων δικτύου, ενώ παράλληλα είναι υπεύθυνος μηχανογράφησης σε εταιρείες της Μεσσηνίας.

Κώσταντίνος Ξηρογιάννης - Didaktika Instructor

Ο Κωνσταντίνος Στ.Ξηρογιάννης ξεκίνησε τις σπουδές του στο Κολλέγιο "Bellerbys College" (Διοίκηση Επιχειρήσεων), ακολούθως στο Πανεπιστήμιο "University of Liver pool John Moores" (Διοίκηση Επιχειρήσεων) και εν συνεχεία στο Πανεπιστήμιο" University of Stafford" με εξειδίκευση στα Οικονομικά. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου" University of Nottingham Trent" με εξειδίκευση στην Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων τόσο στο Εμπορικό Επιμελητήριο Καλαμάτας όσο και σε μεγάλες εταιρείες στη Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το 2008 είναι Γενικός Διευθύνων στην εταιρεία COSTA καθώς και Εμπορικός Διευθυντής Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων & Κρήτης για το περιοδικό “The Airports Magazine” DEEP BLUE της Swissport Hellas.

Παναγιώτης Γεωργιτσέας - Didaktika Instructor

Ο Γεωργιτσέας Παναγιώτης έχει σπουδάσει στο τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στην Διοίκηση και την Οικονομία ΑΤΕΙ Μεσολογγίου. Έχει εργαστεί σαν εργαστηριακός βοηθός καθηγητή στο ΑΤΕΙ Μεσολογγίου στο Τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας για ένα έτος. Για αρκετά χρόνια εργάστηκε σαν συνεργάτης εταιριών στην Μεσσηνία στον τομέα των εμπορικών εφαρμογών. Από το 2008 ασχολείται με τον σχεδιασμό ιστοσελίδων και την ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών καθώς και τον σχεδιασμό και υλοποίηση εμπορικών εφαρμογών στην My View Solutions.

Διονυσία Λιώλη - Didaktika Instructor

Η Διονυσία Λιώλη είναι διπλωματούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και έχει σπουδάσει στο Μεταπτυχιακό Τμήμα Τεχνολογίας Υλικού και Λογισμικού του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Έχει εργαστεί ως Software Developer με προγράμματα της Microsoft και ως Web Developer σε ιστοσελίδες και σε εφαρμογές κινητών συσκευών.

Ευάγγελος Μπούρας - Didaktika Instructor

Ο Μπούρας Ευθ. Ευάγγελος είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως Οικονομολογικού επαγγέλματος καθώς και επαγγέλματος Λογιστή-Φοροτεχνικού Α΄Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος. Από το 2000 εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων και λογιστής σε μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ από το 2008 είναι ιδιοκτήτης λογιστικού γραφείου στην Καλαμάτα και στη Μεσσήνη.

Ακριβή Καλογεροπούλου- Didaktika Instructor

Στο Εργαστήριο Didaktika δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο ανθρώπινο δυναμικό μας. Η ομάδα των καθηγητών μας αποτελείται από υψηλά καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο έχει απεριόριστες δυνατότητες έκφρασης της δημιουργικότητας του, σε ένα ιδιαίτερα προηγμένο τεχνολογικά περιβάλλον.